kritika

narancshámozó

narancshámozó

Kormányzáskritika

2020. november 18. - Narancshámozó

Talán csak illiberázsiai mércével tekinthető jogállamnak az az ország, ahol a miniszterelnök veje és üzlettársai ellen nem indul vádemelési eljárás, holott lelepleződtek és az EU Csalás Elleni Hivatalának az OLAF-nak bizonyítéka is van ellenük.

Így a fontossági sorrend akár ez is lehet a kormányfőnél: első a család, második a felcsúti Puskás Akadémia FC, és a harmadik... talán Magyarország. Tudjuk, hogy tart az eddigi kormányzási, elosztási szokásokat felülíró jogállamisági feltételrendszertől, de mivel bosszúálló is egyben, ezért már most vétóval fenyegetőzik az EU költségvetési jogalkotási csomagját illetően, ez az illiberális-nemzeti-keresztény-konzervatív "vezénylő tábornok".

Kardját csörtető

puskaport szagolgató

vezénylő tábornok 

szólt: Készüljetek!

Előre, előre

sohase hátra!

Menjünk vissza

(illiber)Ázsiába!

A bejegyzés trackback címe:

https://narancshamozo.blog.hu/api/trackback/id/tr7016290186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása